Over Aranda

Aranda redactie & advies is in 2006 opgericht door Peter Boorsma. Aranda ondersteunt brancheorganisaties en beroeps- en werkgeversverenigingen op het gebied van communicatie. We helpen bij het maken van tijdschriften, het schrijven van artikelen voor diverse publicaties en het schrijven teksten voor brochures en websites. Daarnaast zijn we bedreven in het geven van communicatieadvies en -trainingen.

Peter Boorsma: “Veel brancheorganisaties laten kansen liggen als het gaat om het genereren van publiciteit. Daar is nog veel te winnen. Goede communicatie richting achterban is ook een punt dat best wat extra aandacht mag hebben. Je moet als organisatie laten zien welke stappen je zet. Ze moeten kunnen zien waarmee je bezig bent.”

De afgelopen jaren heeft Aranda onder meer gewerkt voor werkgeversorganisaties VNO-NCW en AWVN, de Vereniging voor Verf- en Inktfabrikanten (VVVF), de Vereniging voor Bodemadviesbedrijven VVMA,  de Landelijke Huisartsenvereniging (LHV) en Nefarma, vereniging innovatieve geneesmiddelen. Voor de vereniging van leidinggevenden in het sociaal domein Divosa maakt Aranda al ruim tien jaar het tijdschrift Sprank.

Aranda kan een beroep doen op tekstschrijvers, websitebouwers en vormgevers met wie op reguliere basis wordt samengewerkt.

Voor de Dutch Employers’ Cooperation Programme (DECP) – een initiatief van VNO-NCW en het ministerie van Buitenlandse Zaken – ondersteunt Peter Boorsma werkgeversorganisaties in Latijns-Amerika bij het ontwikkelen van een sociale dialoog. Hij reist daarvoor regelmatig naar landen als Bolivia, Peru en Colombia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.